Dafni Reisen
Dafni Reisen
Dafni Reisen
Dafni Reisen
Dafni Reisen
Dafni Reisen

 

Autobusi – Dafni Reisen JagodinaFirma DafniReisen se bavi iznajmljivanjem vozila, prevozom putnika na međunarodnim i međugradskim linijama, kao i transferom do aerodroma.Imperativ naše firme jeste zadovoljan putnik, tako da smo oplemenili tradicionalne vrednosti iz sfere putovanja, kao što su bezbednost, udobnost i tačnost savremenim tehnologijama.Naša firma se bavi i iznajmljivanjem vozila sa vozačima koji su prošli redovnu bezbednosnu obuku i imaju dugogodišnje iskustvo.Odlikuje nas i blisko partnerstvo sa T.A. Living and Travel agencijom. Takođe, imamo i mogućnost prevoza putnika sa invaliditetom i smanjenom pokretljivošću.Srdačno osoblje i besplatan Wi-Fi na teritoriji cele Srbije sigurno će učiniti Vašu vožnju prijatnijom.Flotu naše firme čine autobusi marke Setra, koji su lideri među autobusima visoke turističke klase i poseduju audio / DVD opremu, klimu, wc, sigurnosne pojaseve, aparat za kafu.

SETRA S 417 GT-HD 63+3
Iznajmljivanje Autobusa
AUTOBUS SETRA S 417 GTHD  63+3 SEDIŠTA REG OZNAKA JA 039DY - 2012 GOD. PROIZVODNJE

 

DEKER 83+3
Iznajmljivanje Autobusa Setra S 431 DT
AUTOBUS DEKER  83+2 SEDIŠTA REG. OZNAKA 83+2 - 2012 GOD. PROIZVODNJE

 

Setra S 517 HD 59+2
Iznajmljivanje Autobusa Setra S 517 HD
AUTOBUS SETRA S 517HD 59+2 SEDISTA - GOD. PROIZVODNJE 2015

 

Kombi Ford Tranzit
Iznajmljivanje Kombija
FORD TRANZIT 14 SEDIŠTA - JA 045DV - GOD. PROIZVODNJE 2008

- Autobusi visoke turističke klase poseduju audio / DVD opremu, klimu, sigurnosne pojaseve, aparat za kafu - Besplatan WiFi (na teritoriji Republike Srbije) - Transfer do i od Beograda,Smedereva, Požarevca, Velike Plane, Ćuprije, Paraćina, Kragujevca, Kraljeva, Vrnjačke Banje, Trstenika, Kruševca, Pojata i mogu biti realizovana mini busom, kombijem ili putničkim automobilom.
- Putnici koji koriste samo autobuski prevoz plaćaju samo cenu karte iz tabele
- Biranje sedišta u autobusu nije moguć
- Raspored sedenja pravi Organizator putovanja, shodno datumu prijave, osim u izuzetnim slučajevima ako se uzmu u obzir posebne potrebe za invalide, starija lica, porodice sa malom decom, trudnice...
- Putnik je u obavezi da se informiše o tačnom vremenu polaska najkasnije 2 dana pred polazak.

Organizator zadržava pravo promene vremena i mesta polaska o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije dan ili dva dana pred polazak.
- Autobus po dolasku u letovalište staje najbliže moguće do smeštajnih objekata.
- Broj putnika po smenama može se značajno razlikovati. Organizator se ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom i na istim sedištima kao i u odlasku. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo a pojedine polaske organizuje u saradnji sa drugim agencijama.
- U autobusu je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike, ometa vozače ili pratioca grupe biće isključen sa putovanja.
- Prenos prtljaga do smeštajne jedinice obavlja sam putnik. Potrebno je obeležiti prtljag osnovnim podacima putnika (ime, prezime, broj telefona...). Agencija i prevoznik ne snose odgovornost u slučaju gubitka ili zaboravljanja prtljaga.
- Pauze se prave prema unapred utvrđenom vremenu i mestu. Zadržavanje u povratku u free shop-u je od 20-30 minuta.

Ukoliko pratilac grupe proceni da je transfer u zakašnjenju ili je gužva na graničnim prelazima, može doneti odluku da predviđene pauze ne naprave ili skrate.Brza rezervacija? Pozovite nas na: +381 (0) 35/88-20-535